Home
WRITINGS
SCRIERII
POEMS
POEZII
LINKS
CONTACT
SITE MAP

Capitolul 4


In El Avem Planul Veacurilor 1 Planul Veacurilor 2 Voia Lui Dumnezeu TAINA VOII SALE Implinirea Vremurilor Ziua de Odihna Odihna Lui Inceputul & Sfarsitul UNIREA IN HRISTOS Imparatia Lui Dumnezeu Eternitatea


- David Ilea -

Efeseni 1:10 Ca sa-l aduca la indeplinire la implinirea vremilor, spre a-Si uni iarasi intr-unul, in Hristos,toate lucrurile: cele din ceruri si cele de pe pamant.

In bunatatea Sa Dumnezeu a fost bine dispus, a fost bine voitor, a fost bucuros sa ne descopere Taina Voii Sale privitoare la planul veacurilor, scrie apostolul Pavel fratilor din Efes (Efeseni 1:9). A binevoit, inseamna ca Dumnezeu nu era silit de nici o circumstanta exterioara. El era inundat de bucurie ca a sosit vremea aratata in planul veacurilor, cand sa ne descopere Taina Voii Sale. Bucuria aceasta era cauzata de vestea buna care urma sa fie descoperita, unde dupa rolarea deplina a tuturor veacurilor, TOATE LUCRURILE adica INTREG UNIVERSUL va fi UNIT IARASI intr-unul in Hristos.

Cuvantul A BINEVOIT folosit aici, in limba Greaca inseamna: satisfactie, placere,bunatate,dorinta, buna placere,o  stare buna = a te simti bine (concordanta strong’s #2107 e’udo’kia) Iata ce zice Ieremia: Caci Domnul nu leapada pentru totdeauna. Ci,cand mahneste pe cineva,S e indura iarasi de el, dupa indurarea Lui cea mare,caci El nu necajeste cu placere, nici nu mahneste bucuros pe copiii oamenilor Plangeri Ieremia 3:31-33. Daca Dumnezeu vroia sa ne descopere o veste rea, unde marea parte a intregului neam omenesc si marea parte a universului,va ramane despartit de Inima Creatorului intr-o despartire eterna, o moarte eterna, un chin etern, cu siguranta ca Dumnezeu descoperea aceasta veste rea cu parere de rau, fara bucurie, fara placere. Dar chiar faptul ca Dumnezeu era bucuros, si ceia ce facea, facea cu placere, cu satisfactie, ne garanteaza fara umbra de indoiala, ca ceia ce urma sa ne descopere era de fapt o veste buna Aleluia! Si Vestea Buna era de fapt ca in Hristos Fiul Sau vor fi reunite toate lucrurile, intreg neamul omenesc si chiar intreg universul.

Foarte multi crestini ai vremi acesteia nu se aseamana cu Dumnezeu in voia Sa,ei vestesc cu bucurie, cu placere, cu buna vointa, cu satisfactie  chiar,vestea rea unde zic ei: marea parte a omenirii va fi departe si pentru totdeauna separati de Inima Bunului Creator si Parinte intr-un chin etern, intr-o moarte eterna. Si daca trebuie sa intalneasca vreodata purtatorul de vesti bune, care declara Taina Voii lui Dumnezeu potrivit careia, dupa cursul veacurilor Dumnezeu va reuni in Hristos, intreg neamul omenesc si chiar tot universul,crestini acestia se mahnesc, se aprind in mania lor si declara fara nici o rezerva, ca astfel de declaratii sunt EREZII NIMICITOARE .

Simt nevoia sa reamintesc din nou pentru zidirea multora, ca Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu este mult mai mult decat un fenomen istoric, o piesa clasica cu o valoare incomparabila, asezata in muzeul religiei Crestine. Unsul lui Dumnezeu este plinatatea Dumnezeirii, El este Capul oricarei domnii si stapanirii. Hristos este Taina lui Dumnezeu Tatal,in care sunt ascunse toate comorile intelepciunii si ale stiintei. El este Chipul Dumnezeului cel nevazut, El este Cel intai nascut din toata zidirea. El este Cel ce este Amin,Martorul credincios si adevarat, Inceputul zidirii lui Dumnezeu. El este Alfa si Omega Cel dintai si Cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul. Pentruca in El au fost facute toate lucrurile: cele din ceruri si cele de pe pamant, cele vazute si cele nevazute. Toate au fost facute in El, apoi vin din El, au existenta prin El, si toate se intalnesc din nou in El, si toate acestea sunt pentru El. Caci Dumnezeu a vrut ca toata plinatatea sa locuiasca in El, impacand totul cu Sine prin El, atat ce este pe pamant cat si ce este in ceruri, facand PACE prin sangele crucii Lui. In adevar Dumnezeu a pus TOTUL sub picioarele Lui. Toate lucrurile I-au fost supuse: cele ceresti si cele pamantesti, orice domnie, orice stapanire si orice putere.

Puterea cruci lui Isus nu este descoperita deplin inca. Marea parte a imperiului Crestin nu recunoaste inca Victoria deplina a planului lui Dumnezeu cu privire la crucea lui Isus. Dumnezeu va revela in veacurile viitoare pe deplin Taina Voii Sale cu privire la cruce lui Isus. Apostolul Pavel prin revelatia Duhului declara suveranitatea apsoluta a lui Dumnezeu privitoare la crucea lui Isus Hristos. Dumnezeu prin Crucea lui Isus nu a facut OFERTE omenirii, nu a facut invitatii unde omul ar putea sa foloseasca Libera Alegere. Dumnezeu nu a depozitat Bunatatea, Mila si Harul Sau pe Calvar si apoi sa lase totul la libera alegere a omului. Dumnezeu face toate lucrurile potrivit cu voia Sa, potrivit cu buna Sa placere, potrivit cu Planul Veacurilor desenat inca inainte de nasterea timpului.

Dumnezeu in suveranitatea Sa a lucrat totul prin om potrivit celor scrise: Caci daca moartea a venit prin om, tot prin Om a venit si invierea mortilor.S i dupa cum TOTI MOR IN ADAM, tot asa, TOTI VOR INVIA IN HRISTOS 1 Corinteni15:21,22. Apostolul face aceasta minunata afirmatie bazat pe descoperirea primita prin Duhul. Potrivit celor invatate de Saul in Institutul Teologic al lui Gamaliel, Mantuirea lui Dumnezeu si Bunatatea Sa si toate promisiunile binecuvantate, trebuiau sa fie NUMAI pentru Poporul Evreu si toate aceste NUMAI pe temeiu Legi lui Moise. Dar cand mahrama Legi a fost data la o parte in Hristos Isus, numai atunci a inteles Taina Voii lui Dumnezeu, unde au fost alesi doar doi oameni, si destinul intregi omenirii a fost asezat in acestia doi oameni. Dumnezeu a facut pe Adam din tarana pamantului apoi prin duhul vietii Adam a devenit un suflet viu. Acest Suflet viu era total dependent de Duhul Vietii. Prin acest Adam pamantesc Dumnezeu a adus moartea si moartea a trecut asupra TUTUROR oamenilor, din pricina ca TOTI au pacatuit. Deci prin neascultarea UNUI SINGUR OM, toti oameni au fost declarati pacatosi. Cine a format acest om? Cine a hotarat destinul intregului neam omenesc ascuns in acest om? Cine a hotarat inceputul si sfarsitul morti in acest om? Cine a hotarat mijlocul, modul, calea prin care sa vina moartea? Si cine a hotarat ca toti oamenii, toata spita umana sa fie inclusa fara drept de apel in moartea unui singur om?

Raspunsul este foarte categoric pentru cele de mai sus, si pentru multe altele care sunt prea multe sa le amintesc aici. Este Dumnezeul a tot puternic, este intelepciunea si misterul dragostei Sale, este Suveranul Dom Stapan si Creator al intregului univers. Apoi cu mult mai mult tot Dumnezeu a randuit un alt Om si in acest unul singur Om adica Isus Hristos sa fie adus la VIATA tot neamul omenesc Omul acesta este duhovnicesc, ceresc si este deci un Duh dadator de viata, Omul acesta nu a devenit un suflet viu, pentruca El este VIATA. Omul acesta a venit sa dea viata omenirii si VIATA DIN BELSUG. Omul acesta a venit dupa porunca Cerescului Parinte sa aduca un sfarsit al morti, sa stearga amintirile triste a pacatului si a morti din memoria TUTUROR OAMENILOR. Astfel, dar, dupa cum printr-o singura gresala a venit o osanda, care a lovit pe TOTI OAMENII, tot asa, printr-o singura hotarare de iertare a venit pentru TOTI OAMENII o hotarare de neprihanire care da viata. Caci, dupa cum prin neascultarea unui singur om, cei multi (toti oamenii) au fost facuti pacatosi, TOT ASA, prin ascultarea unui singur Om, cei multi (toti oamenii) vor fi facuti neprihaniti. Dar unde s-a inmultit pacatul, acolo harul s-a inmultit si mai mult pentru ca dupa cum pacatul A STAPANIT dand moartea, TOT ASA si harul SA STAPANEASCA dand neprihanirea, ca sa dea viata vesnica, prin Isus Hristos Domnul nostru …Romani 5:18-21.

Faptul ca pacatul a STAPANIT ne spune ca in viata omului pamantesc pacatul stapanea si omul nu avea putere sa se impotriveasca, sa invinga, sa se elibereze singur de sub jugul greu al acestei stapanirii, omul era rob al pacatului, omul avea nevoie de o eliberare, de un izbavitor, omul avea nevoie de viata prin care sa invinga moartea. Stapanirea aceasta este asezata aici la timpul trecut cand zice: a stapanit, inceputul acestei stapanirii a fost prin ingaduinta si planul lui Dumnezeu atunci cand Dumnezeu a zis: dar din pomul cunostintei binelui si raului, sa nu mananci, caci in ziua in care vei manca din el, vei muri negresit. Stapanirea aceasta a stapanit asupra omului pana la implinirea vremii randuita in Planul Veacurilor unde zice: Dar cand a VENIT IMPLINIREA VREMII, Dumnezeu a trimis pe Fiul Sau, nascut din femeie, nascut sub Lege, ca sa rascumpere pe ceice erau sub Lege Galateni 4:4,5.Iata declaratia de baza a Fiului lui Dumnezeu: El zicea: S-a IMPLINIT VREMEA, si Imparatia lui Dumnezeu este aproape. Pocaitiva si credeti in Evanghelie. Aice gasim doua vremi: implinirea vremi cand STAPANIREA pacatului ia sfarsit unde tot nemul omenesc este pentru totdeauna eliberat deplin din pacat si moarte,unde stapanirea pacatului ramane in urma, ramane la timpul trecut: a stapanit, o stapanire care a fost dar nu mai este. Si implinirea unei altei vremi cand STAPANIREA harului este aratata si stabilita in toata fiinta umana la timpul present adica stapaneste, sa stapaneasca dand neprihanire, cum gasim scris: El ne-a mantuit si ne-a dat o chemare sfanta,nu pentru faptele noastre,ci dupa hotararea Lui si dupa HARUL care ne-a fost dat in Hristos Isus inainte de vesnicii (veacuri),dar care a fost descoperit ACUM prin aratarea Mantuitorului nostru Hristos Isus,care a NIMICIT MOARTEA si a adus la lumina VIATA SI NEPUTREZIREA prin Evanghelie 2Timotei 1:9-12.

Nu putina importanta au cuvintele apostolului unde zice: Si din pricina aceasta sufar acestea lucruri, dar nu mi-e rusine caci stiu in cine am crezut. Suferinta despre care vorbea el era din partea poporului Evreu, poporul Legi care uitase fagaduinta lui Dumnezeu facuta parintelui Avraam, unde Dumnezeu descopera lui Avraam planul Sau cu privire la neamul omenesc. Unde Dumnezeu va face din Avraam un NEAM MARE, si va fi binecuvantat. Dumnezeu va face lui Avraam un NUME MARE si va fi o binecuvantare, si toate acestea pentru un singur motiv: Si TOATE FAMILIILE PAMANTULUI sa fie BINECUVANTATE in samanta ta adica a lui Avraam. Dupa ce samanta fireasca a lui Avraam a devenit un neam mare, dupa ce a primit un nume mare si a fost binecuvantat, cu timpul a uitat motivul tuturor binecuvantarilor si fagaduintelor lui Dumnezeu.Poporul acesta a devenit egoist, nationalist, separatist si chiar impotrivitor fagaduintei lui Dumnezeu privitoare la familiile pamantului. Ei doreau mantuirea numai pentru neamul lor, pentru familia lor, ei doreau instrainare, chin, suferinta si moarte pentru toate celelalte familiii a pamantului. Dar cand prin harul lui Dumnezeu Apostolul declara foarte hotarat, foarte clar si dovedeste cu Scripturile si cu puterea Duhului, ca Dumnezeu a hotarat dupa toate fagaduintele Sale mantuirea TUTUROR OAMENILOR, acesta declaratie a starnit ura, manie si marea parte a poporului Evreu au pornit un razboi impotriva tuturor celor trimisi de Dumnezeu cu mesajul acesta. In mijlocul acestui razboi de ura si manie, Apostolul nu se inspaimanta, nu trece de partea multimi, el nu ia in considerare faptul ca el era de multe ori singurul om in fata unui popor asa mare,singurul mesajer al Evangheliei (vestea buna) lui Hristos. Cu bucurie marturisete si aici si in alte ocazii: Mie nu mi-e rusine de Evanghelia (vestea buna) a lui Hristos fiindca ea este puterea lui Dumnezeu pentru MANTUIREA fiecaruia care crede: intai a Iudeului apoi a Grecului. Pavel prin Duhul intelege Taina Voii lui Dumnezeu adica pe Hristos in care si prin care Dumnezeu impaca totul cu Sine. Vestea buna a lui Hristos este ca in El sunt mantuiti prin credinta si Iudeul si Grecul care de fapt reprezinta TOT NEAMUL OMENESC. Vestea buna a lui Hristos ne vorbeste de puterea lui Dumnezeu de MANTUIRE, de eliberare, de lumina si viata si aceasta nu numai pentru poporul Evreu ci in egala masura, ba chiar mai mult pentru poporul Grec adica pentru toata lumea de oameni. 

Toti, intreg neamul omenesc care fara a fi intrebati,fara drept de alegere au fost considerati de Dumnezeu pacatosi din pricina unui singur om pamantesc. TOTI acestia, toti pacatosi acum in Omul Ceresc, sunt considerati de Dumnezeu tot la fel, fara sa fi fost intrebati fara drept de alegere, da toti oameni sunt considerati neprihaniti si adusi la viata din pricina ascultari unui singur Om. Acest mare Adevar nu este primit cu bucurie de marea parte a imperiului Crestin. Dupa cum poporul Evreu au pornit cu razboi hotarati sa opreasca glasul Evangheliei (vestea buna) tot la fel marea parte a Biserici traditionale nu vor sa auda Evanghelia lui Hristos care vesteste vestea buna: puterea de mantuire a intregi omenirii. Multi vestesc cu bucurie o VESTE REA unde STAPANIREA pacatului este eterna (spun ei) si nu poate fi invinsa de STAPANIREA harului. Unde moartea este eterna (zic ei)  si nu poate fi invinsa de Viata si neputrezirea adusa de Hristos. Unde chinul deasemenea este etern si unde bucuria si fericirea sunt fara effect. Imperiul acesta Bisericesc doreste mantuirea, viata si bucuria numai pentru ei,devenind ca poporul Evreu egoisti, nationalisti, separatisi si au uitat motivul pentru care Dumnezeu a facut fagaduinta: in samanta lui Avraam care este Hristosul lui Dumnezeu si al carui trup este Biserica. Da in acest TRUP al lui Hristos Dumnezeu BINECUVINTEAZA TOATE familiile pamantului. Biserica lui Hristos nu sunt SINGURI oameni mantuiti .Biserica lui Hristos sunt PRIMI oameni mantuiti, da Biserica sunt PRIMELE ROADE A MANTUIRII. Iata marturia lui Iacov: El de bunavoia Lui, ne-a nascut prin Cuvantul adevarului, ca sa fim un fel de PARGA (primele roade) a fapturilor Lui Iacov 1:18. Apostolul Pavel prin Duhul intelege acest Adevar unde zice el: Si dupa cum TOTI mor in Adam, tot asa, TOTI vor invia in Hristos, dar fiecare la RANDUL CETEI LUI. HRISTOS ESTE CEL DINTAI ROD. Aici gasim ca invierea in Hristos se face intr-o anumita ordine, o anumita randuiala potrivit dupa cele desenate in planul veacurilor. Hristos nu este SINGURUL rod al invierii, Hristos este PRIMUL ROD AL INVIERII, apoi urmeaza in timp si vreme hotarata alte cete care toate impreuna sunt RODUL INVIERII, dar NUMAI unul dintre toate poate fi PRIMUL ROD al invierii. Victoria crucii lui Hristos este declarata acolo unde TOTI, TOATA RASA UMANA vor invia in Hristos avand parte de viata si neputrezire. Isaia tot prin Duhul vede aceasta taina care fusese ascunsa in Dumnezeu unde zice: Este prea putin lucru sa fii Robul Meu, ca sa ridici semintiile lui Iacov, si sa aduci inapoi ramasitele lui Israel. De aceea te pun sa fii LUMINA NEAMURILOR, ca sa duci MANTUIREA PANA LA MARGINILE PAMANTULUI Isaia 49:6. 

Dragi cititori Omul acesta ceresc este mult mai mult decat MANTUITORUL Biserici adica Mantuitorul Primelor Roade. Omul acesta dadator de viata este Centrul universului. El este Taina Dragostei lui Dumnezeu.In Omul acesta este asezata toata plinatatea Dumnezeirii.Omul acesta va fi o pricina de bucurie pentru multe popoare, inaintea Lui imparati vor inchide gura, caci vor vedea ce nu li se mai istorisise si vor auzi ce nu mai auzisera.Omul acesta va pune pe multi (toti )oameni intr-o stare dupa VOIA lui Dumnezeu, si va lua asupra Lui povoara nelegiuirilor lor. Sunetul nemuritor se aude si astazi unde Dumnezeu a zis: Sa facem om dupa chipul Nostru,dupa asemanarea Noastra,el sa stapaneasca …Cuvantul acesta nu este o invitatie pentru om, nu este un apel pentru ajutor. Cuvantul acesta este declaratia apsoluta si personala a suveranitati si puteri Sale. Dumnezeu declara in fata intregului univers ca: El face omul dupa chipul Sau dupa asemanarea Sa, si acest om sa stapaneasca peste lucrurile ceresti, peste cele pamantesti si peste cele de sub pamant (pesti marii). Dumnezeu a facut omul dupa chipul Sau: parte barbateasca si parte femeiasca. Omul acesta nu este un om pamantesc. Omul acesta a fost facut, terminat si finisat. In versetul 26 din Geneza 1 Dumnezeu declara: Sa facem om dupa chipul Nostru! Iar in versetul 27 gasim scris: Dumnezeu A FACUT pe om dupa chipul Sau.Deci omul acesta a fost facut de Dumnezeu potrivit chipului Sau, omul acesta a fost complect terminat, omul acesta a fost facut stapanitor a tuturor lucrurilor lui Dumnezeu.Omul acesta a primit Cuvantul binecuvantari sa creasca sa se inmulteasca sa supuna tot pamantul si sa fie stapan peste cele trei sfere. Omul acesta este omul ceresc, omul spiritual, omul acesta este omul cel nou, facut dupa chipul lui Dumnezeu, de o neprihanire si sfintire pe care o da adevarul. Omul acesta nu s-a invechit niciodata, omul acesta nu a pierdut nimic din tot ce Dumnezeu ia dat si a fost creeat cu. Omul acesta nu este omul vechi, omul pamantesc. Omul acesta este samanta Dumnezeiasca, omul acesta nu a fost invins si nici inselat de Satan, omul acesta a fost si este oglindirea chipului si slavei lui Dumnezeu. Omul acesta este inclus in declaratia bucuriei lui Dumnezeu cand zice: Dumnezeu S-a uitat la tot ce facuse: si iata ca erau FOARTE BUNE. 

Iata ce gasim scris depre acest om: Ce este omul, ca sa Te gandesti la el? Si fiul omului ca sa-l bagi in seama? L-ai facut cu putin (pentru putin timp) mai prejos decat Dumnezeu si l-ai incununat cu slava si cu cinste. I-ai dat stapanire peste lucrurile manilor Tale TOATE le-ai pus sub picioarele lui: oile si boii laolalta,fiarele campului (vetuitoarele pamantului),pasarile cerului (vetuitoarele cerului) si pesti marii (vetuitoarele dedesuptul pamantului) Ps 8:4-8. Tot despre acest om afirma apostolul cand zice: L-ai facut pentru putina vreme mai prejos de ingeri, l-ai incununat cu slava si cu cinste, I-ai pus peste lucrarea manilor Tale, TOATE le-ai supus sub picioarele lui. In adevar daca I-a supus TOATE, nu I-a lasat nimic nesupus. Dar pe Acela care a fost facut pentru putina vreme mai prejos decat ingerii, adica PE ISUS Il vedem, incununat cu slava si cu cinste, din pricina mortii pe care a suferit-o, pentru ca, prin harul lui Dumnezeu, El sa guste moartea PENTRU TOTI Evrei2:7-9. Dumnezeu in adevar a pus TOTUL sub picioarele Lui. Dar cand zice ca totul I-a fost supus, se intelege ca afara de Celce I-a supus totul. Si cand toate lucrurile Ii vor fi supuse, atunci chiar si Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu sa fie TOTUL IN TOTI. Caci trebuie ca El sa imparateasca pana va pune pe toti vrajmasi sub picioarele Sale. Vrajmasul cel din urma care va fi nimicit, va fi moartea. El va da Imparatia in mainile lui Dumnezeu Tatal, dupa ce va fi nimicit: orice domnie (sfera cereasca) orice stapanire (sfera pamanteasca) si orice putere (sfera marii adica partile mai de jos ale pamantului )1Corinteni15:24-28

Cuvintele noastre nu pot sa exprime indeajuns, nu pot purta greutatea slavei acestui mare Adevar unde toate lucrurile: cele ceresti si pamantesti vor fi reunite in Hristos. Scopul Imparatiei lui Hristos nu este sa mantuiasca numai un mic numar de oameni cum ar fi ceata Primelor Roade. Scopul Imparatiei lui Hristos a fost si este manifestarea deplina a puteri dragostei lui Dumnezeu. Scopul Imparatiei lui Hristos este neanteles de mintea omului pamantesc. Imparatia lui Hristos merge mult mai departe de mantuirea si zidirea Biserici. Imparatia aceasta merge mult mai departe de judecata celor buni si judecata celor rai.Imparatia aceasta trece mult mai mult de granitele Iazului de foc.Imparatia aceasta a fost gandita si desenata in Planul Veacurilor de Dumnezeu.Parte din scopul acestei Imparatii a fost aratat si lui Nebucadnetar imparatul Babilonului, unde piatra care sa deslipit fara ajutorul vreunei mani a zdrobit chipul imparatiilor pamantesti si piatra aceasta sa facut un munte mare si a umplut TOT pamantul, si aceasta Imparatie nu poate fi nimicita nici odata. 

Contrar purtatorilor de vesti rele,care limiteaza si dezonoreaza puterea crucii lui Hristos aceasta Imparatie va sfarama si va nimici domnia lui Satan si Satan si domnia sa nu va mai exista niciunde in universul dragostei lui Dumnezeu. Va sfarama si va nimici stapanirea intunericului, si intuneric nu va mai fi in universul Luminei lui Dumnezeu. Va sfarama si va nimici puterea morti, si moartea nu va mai fi in universul Vieti lui Dumnezeu. Va sfarama si va nimici pamantul si cerul de acum si tot prin puterea acestei Imparatii vor fi stabilite un cer nou si un pamant nou, unde va domni dreptatea, iar nedreptatea, coruptia, asuprirea omului de catre om necazul, plansul, chinul si...nu se vor afla niciunde in intregul univers al bucuriei si fericirii Imparatiei lui Hristos. Da Amin Aleluia! In Prezenta acestei Imparatii formata din Preoti si Imparati sub domnia Mielului toate imparatiile minti firi pamantesti gandite si cu mestesug alcatuite, cum ar fi printe cele mai importante,mai populare vestite pe tot pamantul: pacatul etern, minciuna eterna, intunericul etern, moartea eterna, iadul etern, chinul etern toate aceste si cele mai putin importante vor fi ca pleava luata de un vant puternic, vor fi ca paile ramase dupa seceris in puterea unui foc mistuitor si in final declara Apostolul prin Duhul:  El va da Imparatia in manile lui Dumnezeu Tatal, DUPA CE va fi nimicit orice domnie,orice stapanire si orice putere. Iata in scurte cuvinte scopul Imparatiei lui Hristos. Imparatia este predata in manile lui Dumnezeu Tatal NUMAI DUPA CE toti oameni, toata spita Adamica au venit din nou acasa, NUMAI DUPA CE toata creatiunea este izbavita din robia stricaciuni, NUMAI DUPA CE toate lucrurile au fost reasezate din nou in Hristos, NUMAI DUPA CE toate lucrurile: cele ceresti si pamantesti, vazute si nevazute au fost unite iarasi in Hristos. NUMAI DUPA CE toate lucrurile, orice domnie, stapanire si putere toate au fost supuse….ATUNCI si Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu sa fie TOTUL IN TOTI Aleluia !

 

Other Writings in This Series:

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul # 29
Capitolul 30